Plan B_web
 

Na een grondige medische keuring en een uitputtende training wordt een moedig proefpersoon afgeleverd bij een eenzame boshut. Het is de plek waar de vrijwilliger een bijdrage zal leveren om de wereld te behoeden voor een catastrofe. Hij verliet huis en haard om hier de laatste fase van een bijzondere gedaanteverwisseling in te gaan. Hij zal er zijn menselijkheid inruilen voor een nieuw bestaan als bij. Een onomkeerbaar proces. 

 

Peter Drost speelt de held die langzaam maar zeker de metamorfose naar werkbij zal ondergaan. Want gewérkt moet er worden. Onvermijdelijk. De tijd dringt. Spoedig zal de kwispeldans aanvangen. 

 

Wees erbij als Beumer & Drost de reddingsoperatie vleugels geeft! Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp.  

 

Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt vaker gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief- als van nieuw opgenomen materiaal. Het geeft het gezelschap de mogelijkheid om op een inventieve manier te spelen met de wereld op toneel enerzijds en die op film anderzijds. Een intrigerend spel met illusie voor zowel jong áls oud. 

 

Tekst en spel: Peter Drost 

Regie: Michael Helmerhorst 

Kostuums: Saskia Meulendijks 

Decor: Bert Vermijs 

Film en montage: Henk Haselager 

Techniek: Jan Sol 

Productie en publiciteit: Afke Pricker 

 

 

Deze voorstelling staat geprogrammeerd in het kader van Jeugdfestival On Tour in Hamme. Ontdek de leuke extra's bij deze voorstelling vanaf februari op deze website.

Uitvoerder

Toneelgezelschap Beumer & Drost

Wanneer

woensdag 5 maart 2025 van 15:00 tot 16:00

Waar

Cultuurhuis Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€10.00

Korting € 8,00
OK-pas € 5,00

Tickets

Deel deze pagina