vorm_jademintjens

U herkent Jade misschien als sidekick van De Ideale Wereld, als verdienstelijke verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021 of als voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke of Michael Van Peel, maar nu wordt het tijd dat jullie elkaar echt beter leren kennen.

 

Na haar eindejaarsconference in 2022 verblijdt Jade Mintjens u met haar eerste persoonlijke avondvullende zaalshow.

 

In Bedankt om te komen belooft Jade u een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!

 

OVER JADE

Jade Mintjens (°1998) groeide op als fan van Vlaamse comedy, en volgt al sinds haar 14e jaar een theateropleiding. Toch kwam het nooit in haar op om zelf voor een carrière in comedy te gaan. Ze wilde een “serieuze actrice” worden. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en Jade merkte dat ze heel vaak de humor opzocht.

Zo slaagde ze voor haar toelatingsproef in het Lemmensinstituut met een monoloog van Bart Cannaerts. Pas toen ze zich kandidaat stelde voor het één-programma Voor De Leeuwen in 2017, schreef ze bewust haar eerste stuk comedy.

In 2019 ging alles in een stroomversnelling, want toen werd ze finalist van de Lunatic Comedy Cup, mocht ze het voorprogramma doen van Bart Cannaerts en maakte ze deel uit van The Young Ones van Michael Van Peel.

In 2021 werd ze finalist van Humo’s Comedy Cup. Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick en redactielid bij De Ideale Wereld (Canvas).

Eind 2022/begin 2023 speelde Jade Mintjens een eindejaarsconference: Samen door 2022.

 

Pers over Bedankt om te komen:

“Originele verteller die niet bij de geijkte comedy-onderwerpen blijft hangen” (De Morgen ★★★★)

“In haar eerste eindejaarsconference serveert opkomend talent Jade Mintjens scherpe grappen en rake liedjes. Daarbij is ze minstens even grappig als Geert Hoste, Michael Van Peel en Kamal Kharmach.” (De Standaard)

 

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter. www.jademintjens.be

Uitvoerder

Jade Mintjens

Wanneer

donderdag 19 september 2024 van 20:15 tot 21:35

Waar

Cultuurhuis Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€20.00

Korting € 18,00
OK-pas € 10,00

Tickets

Deel deze pagina